sassa lee yoga - örebro

aktuellt
om yoga
schema stockholm
schema örebro
schema dalarö
yoga i goa
kalendarium
sassa lee
länkar
bilder


sassa lee yoga

www.sassaleeyoga.se

Mobil: 070-770 22 71
 


yoga i goa


1-9 mars 2013

Tillbringa sju härliga dagar vid havet i Benaulim, i Goa, södra Indien, samtidigt som du utvecklar din yoga med läraren Sassa Lee (www.sassaleeyoga.se). Med på resan finns även Nina Rahm (www.ninarahm.se); reseorganisatör på plats, med god kännedom om Goa. I Goa bor du på ett enkelt men rent och fräscht litet hotell.

Yogashalan där undervisningen kommer att äga rum, ligger i anslutning till hotellet. Boende och yoga sker i en lugn och rofylld atmosfär, en bit bort från hotellkomplexens mer turistinriktade Goa. Kursen vänder sig dels till dig som praktiserar Ashtanga yoga (oavsett nivå), dels till dig som föredrar Hatha yoga; en lite lugnare men stärkande och dynamisk form av yoga. På hotellet finns en trevlig restaurang, och i närheten finns andra mysiga ställen att äta på. För bilder, samt mer information om hotellet: www.xaviersgoa.com. En planerade utflykter ger dig en chans att se mer av Goa. Det kommer även att finnas tid och möjlighet att njuta av hotellets unika läge på stranden, och närheten till all kultur som tillhör Goa.

Resan vänder sig till dig som vill ägna en vecka åt regelbunden yoga och på så vis fördjupa och utveckla din practice, samtidigt som du får lära känna en del av Goa, Indien. Flygresan till Goa arrangeras av Apollo.

Pris: 15 000 kronor, vilket inkluderar flygresa, hotell, en utflykt, välkomstmiddag samt yoga undervisning. (Visum ingår ej i priset)

Intresserad? Gör en intresseanmälan till:
Nina Rahm Mail: nina@mrdab.se Tel: 070 7674450

Jag var första gången i Goa 1985 och har sedan dess återkommit årligen, sett förändringen från ett bondesamhälle till idag då allt är anpassat för turismen, trots det finns det massor av godbitar var att upptäcka. Benaulim och Colva Beach där vi kommer att vara under veckan är Goas Österlen, stranden är en av världens längsta, man kan gå eller cykla i timmar, på morgonen kan man se delfiner hoppa i strandkanten. Maten på Xavier är Goas bästa enligt mig, man kan äta indisk kryddstark mat eller fantastiskt grillade fiskar av alla dess slag och dessutom väldigt billigt. Vill man pröva andra restauranger finns det flera bra på gångavstånd. Jag går just nu en utbildning (Bio Topical: GOA) på Konsthögskolan i Stockholm med fokus arkitektur i Goa, så den en av utflykterna kommer att vara inriktad på de gamla portugisiska kolonialhusen, som är helt fantastiska och vi kommer ha möjlighet att få gå in i ett av Goas äldsta hus. Det kommer bli en fantastisk vecka och Goa har så mycket att bjuda på, maila mig om du har fler frågor eller annat du vill diskutera.